Terugkeer

U dient de goederen onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u ons van de beëindiging van de overeenkomst in kennis hebt gesteld, aan ons terug te zenden of aan ons te leveren. De termijn is gehaald als u de goederen terugstuurt voor het verstrijken van de termijn van 14 dagen.

U draagt de directe kosten van het terugzenden van de goederen. Het herroepingsrecht veronderstelt dat u ons binnen 14 dagen na ontvangst van de levering op de hoogte brengt (herroepingstermijn).

Als u het herroepingsrecht niet in de orderbevestiging of bij de levering van de producten hebt ontvangen, wordt de termijn verlengd tot drie maanden.

Het herroepingsrecht treedt pas in werking als het product in dezelfde hoeveelheid en in dezelfde staat als waarin het ontvangen is, geleverd is.

De gebruiker is slechts aansprakelijk voor een waardevermindering van de producten die het gevolg is van een afwijkende behandeling van de producten die nodig is om de aard, de eigenschappen en de functie ervan vast te stellen.

Het product wordt naar ons teruggestuurd, indien mogelijk in de originele verpakking, samen met het volledige herroepingsrecht. Voor meer informatie over hoe u uw herroepingsrecht kunt uitoefenen, zie Herroepingsrecht.

0
    0
    Uw Mandje
    Uw mandje is leegTerug naar Winkel