Vaak gestelde vragen

Veelgestelde vragen over online apotheken

 • Hoe lang werken de pillen?

  Nogmaals, er is geen vaste regel. Uit onderzoek en gebruikersrecensies blijkt dat de werking van het middel 4 tot 6 uur aanhoudt (tadalafil-medicijnen houden veel langer aan). Er moet dan seksuele opwinding zijn om de verwachte erectie te krijgen – de pillen veroorzaken geen erectie.

 • Genezen pillen seksuele disfunctie?

  Pillen behandelen niet rechtstreeks seksuele stoornissen, aangezien deze verschillende oorzaken kunnen hebben en soms de hulp van een psycholoog of seksuoloog vereisen. In de meeste gevallen geven ze toch het verwachte resultaat in de vorm van een goede erectie, die helpt om het zelfvertrouwen terug te winnen, het gevoel van eigenwaarde weer op te bouwen en het gevoel van eigenwaarde te vergroten, dus het komt dicht in de buurt van een genezing.

 • Kunnen geneesmiddelen die in de apotheek worden verkocht, bijwerkingen hebben?

  In het algemeen reageren alle medicijnen (niet alleen die van onze apotheek) soms niet zoals we zouden willen en kunnen ze bijwerkingen veroorzaken. Zorgvuldig lezen van de inhoud van de bijsluiter en overleg met een arts zal het risico dat deze zich voordoet sterk verminderen. Lees vóór gebruik de lijst van mogelijke bijwerkingen, die is opgenomen in de bijsluiter.

 • Wanneer kan ik een bestelling plaatsen in uw apotheek?

  U kunt zeven dagen per week (op elk moment) producten kopen. Orders komen automatisch in ons systeem. Na goedkeuring en ontvangst van betaling, worden producten meestal binnen 24-72 uur verzonden.

 • Wat zijn de procedures voor het bewaren van medicijnen?

  Alle geneesmiddelen moeten worden bewaard volgens de instructies op de verpakking of op de verpakking gedrukt. De stippen op de verpakking zijn geschreven in Brail, wat betekent dat de informatie kan worden gelezen door visueel gehandicapten. Hierop staan de naam van het geneesmiddel, de vervaldatum en de datum van gebruik. Het niet consequent bewaren van medicijnen kan het effect van het medicijn verminderen (of helemaal niet werken). Denk er ook aan geneesmiddelen buiten het bereik te houden van kinderen, huisdieren en ouderen die, door dementie, kunnen vermoeden dat zij geneesmiddelen in hun EHBO-doos hebben.

 • Heb ik een recept nodig om een geneesmiddel in de apotheek te kopen?

  Nee. Medicijnen die in onze apotheek worden verkocht, kunnen zonder recept worden gekocht. Dit betekent echter niet dat u geen arts moet raadplegen als u ze wilt innemen. Raadpleeg uw arts voordat u besluit een geneesmiddel te kopen of te nemen.

 • Is het mogelijk om korting te krijgen bij de apotheek?

  Ja, verschillende soorten promoties, kortingen en rabatten (seizoensgebonden of occasioneel) worden regelmatig getoond in onze winkel. Daarom kunt u uw favoriete product vaak tegen een gunstige en concurrerende prijs krijgen. Bovendien hebben wij speciale korting- en getrouwheidsprogramma’s voor vaste klanten.

 • Is het mogelijk om de gekochte producten persoonlijk af te halen?

  Helaas is het niet mogelijk om het persoonlijk te downloaden. Wij zijn een strikte online apotheek en alle bestellingen worden uitsluitend via de post geleverd. Als u de postbode niet persoonlijk wilt ontmoeten, kunt u kiezen voor bezorging in een postkantoor en uw pakket afhalen zonder iemand te hoeven spreken.

 • Kan ik mijn bestelling annuleren?

  Ja, u kunt dit het beste zo snel mogelijk na aankoop doen (voordat u uw bestelling verzendt) – zo voorkomt u onnodige leveringen en hoeft u geen verzend- (en retourkosten te betalen. De bestelling kan worden geannuleerd, maar als u het pakket afhaalt, kan het product niet worden geretourneerd (tenzij er een fout is en wij u het verkeerde product hebben gestuurd).

 • Welke producten verkoopt u?

  We kunnen het generieke label gebruiken. De verschillende producten worden onder de naam “Merk” verkocht.

0
  0
  Uw Mandje
  Uw mandje is leegTerug naar Winkel